AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek düşmanına galip geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle çay içmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye çay vermek dış ticarete atılacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek verilen emeklerin boşa gideceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek işlerin düşeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay kahve içmek çocuklarının fazla olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuda çay içmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir