AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kahve içmek

Kahve falında çay kahve içmek

Kahve falında çay kahve içmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, parasının ve malının artacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay kahve içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Kahve falında çay ve kahve içmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahvede çay içmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay kahve içmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çay ve kahve görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay kahve yapmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay kahve ikram etmek gelmek istediği noktalara geleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çay kahve görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kahve ve çay görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir