AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle bir yere gitmek

Kahve falında sevgiliyle bir yere gitmek

Kahve falında sevgiliyle bir yere gitmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yarasını saracağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında sevgiliyle bir yere gitmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında mübarek yere gitmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek güzel günlerine gölge düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gitmediğin yere gitmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Kahve falında gideceği yere ulaşamamak çok doğru bir yol tutulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istemediğin bir yere gitmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir