AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye benzemek

Kahve falında anneye benzemek

Kahve falında anneye benzemek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, başarılarının sürekli olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneye benzemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Kahve falında anneye benzemek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına benzediğini görmek hayatının yolunda gideceğine, herkesin rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında domuza benzemek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine benzediğini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında maymuna benzemek mutlu ve keyifli hissedeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına benzemek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına inanılır.

Kahve falında ölen birine benzemek maddi imkanlarının çoğalacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında babaya benzemek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir