AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza benzemek

Kahve falında domuza benzemek

Kahve falında domuza benzemek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, ileriye gideceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında domuza benzemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Kahve falında domuza benzemek çok iyi yerlere geleceğine, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında ünlüye benzemek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalettir.

Kahve falında anneye benzemek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında babaya benzemek sorunların ve sıkıntıların artacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine benzemek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında başkasına benzediğini görmek işlerinin karışacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında maymuna benzemek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına benzemek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir