AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına benzediğini görmek

Kahve falında başkasına benzediğini görmek

Kahve falında başkasına benzediğini görmek hayatının alt üst olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sevinç dolu haberler alacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına benzediğini gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında erkeğe benzemek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yoksulluğa tabir olunur.

Kahve falında başkasına benzediğini görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına benzemek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında domuza benzemek korkularından, kötü duygularından arınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye benzemek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birine benzemek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine benzemek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Kahve falında maymuna benzemek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir