AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine benzemek

Kahve falında ölen birine benzemek

Kahve falında ölen birine benzemek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerin kara geçeceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kazancının eksileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birine benzemek gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında erkeğe benzemek daha kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlüye benzemek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine benzediğini görmek korkularının sona ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye benzemek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kafasını toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymuna benzemek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında domuza benzemek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına benzediğini görmek zor zamanların sona ereceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına benzemek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir