AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine benzediğini görmek

Kahve falında birine benzediğini görmek

Kahve falında birine benzediğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine benzediğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında ünlü birine benzemek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına benzemek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine benzediğini görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuza benzemek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına inanılır.

Kahve falında başkasına benzediğini görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birine benzemek makam edineceğine, itibar kazanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında ünlüye benzemek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, patron olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya benzemek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir