AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Kahve falında arkadaşın eski sevgilisini görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rızkının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir