AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle çıkmak bazı başka desteklere kavuşacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden çıkmak çalışmaları kötüleyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yolculuğa çıkmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle çıkmak iyiliklerden yüz çevirmeye, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir