AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla görmek kurulu düzeninin olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın eski sevgilisini görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir