AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak kendi kabuğuna çekileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir