AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, üstünlük elde edeceğine, beklenilen takdiri alacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın eski sevgilisini görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak bekar ise evleneceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir