AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek başarılı ve kazançlı olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, borçlarının kapacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahatının yerine geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşlarını görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın eski sevgilisini görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, kafasının sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek dertlerinin artacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek istediği herşeye kavuşacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir