AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili annesini görmek

Kahve falında eski sevgili annesini görmek

Kahve falında eski sevgili annesini görmek rahat bir hayatı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili annesini gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini ve annesini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesi görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili annesini görmek çok rahat edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle tanışmak içsel güvensizliklerinize, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin annesini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir