AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek onlara hocalık edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında para sıkıntısı çekmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek kişinin yasa düşeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sıkıntılı görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir