AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek kısmetlerini de göremeyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, daha güzelleşeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ondan kazanç elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Kahve falında ölüm sıkıntısı çekmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında geçim sıkıntısı çekmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sıkıntı çekmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Kahve falında para sıkıntısı çekmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıkıntı çekmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında maddi sıkıntı çekmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm acısı çekmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini sıkıntılı görmek onlara hocalık edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir