AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ününün çoğalacağına, güzelliklere rast gelineceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında sıkıntılı arkadaş görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek kazançsız işler peşinde olmaya, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir