AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek emeklerinin yarıda kalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi sıkıntılı görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sıkıntıya düşmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sıkıntılı erkek görmek işini layığı ile yerine getireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Kahve falında eşini sıkıntılı görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir