AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek

Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek

Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, şöhret elde edeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini sıkıntıda gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek getirisi çok olan işler yapacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Kahve falında birinin sıkıntılı olduğunu görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para sıkıntısı çektiğini görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi sıkıntılı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sıkıntılı erkek görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkıntıda olmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir