AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik görüp takmak

Kahve falında altın bilezik görüp takmak

Kahve falında altın bilezik görüp takmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik görüp takmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında altın bilezik görüp takmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalettir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeni altın bilezik takmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yüceltileceği sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezikler takmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir