AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik takmak

Kahve falında altın bilezik takmak

Kahve falında altın bilezik takmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kendisini ailesine vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak sevap işleyeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kola altın bilezik takmak darlığa düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak hayırlı kapıların açılacağına, çok sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik almak takmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hak yiyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir