AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak aşının da çoğalacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, övgü dolu sözler duyacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik çıkarmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet eder.

Kahve falında altın bileziği çıkarmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok altın bilezik takmak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak esenliğe kavuşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir