AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi hapishanede görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hapishanede görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hapishanede görmek bazı girişimlerde bulunacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hapishanede gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi hapishanede görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Kahve falında hapishanede birini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishane girmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek hasret içinde kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Kahve falında kendini hapishaneden kaçarken görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir