AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına inanılır.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishane ziyareti görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine alamet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında hapishanede birini ziyaret etmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir