AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak yol göstereceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak gelirinin çoğalacağına, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak uğranılan zararın paylaşılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili sarılmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir