AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiline sarılıp uyumak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp uyumak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir