AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak rakiplerini yeneceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak bekar ise evleneceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sağlığın da bozulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle konuştuğunu görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kendi işinin patronu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir