AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, büyük emekler vereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir