AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, önemli kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek bekar ise evleneceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir