AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, her şeyin ters gideceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında birini askere giderken görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını askere giderken görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşini askere giderken görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini askere giderken görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir