AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini askere giderken görmek

Kahve falında kendini askere giderken görmek

Kahve falında kendini askere giderken görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, bahtının güzelleşeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini askere giderken gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasını askere giderken görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek eskisinden de iyi olacağına, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını askere giderken görmek aşama göstermeyeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızı askere giderken görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalettir.

Kahve falında birini askere giderken görmek çalışkan bir kişi olunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir