AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını askere giderken görmek

Kahve falında başkasını askere giderken görmek

Kahve falında başkasını askere giderken görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hanesinin bollukla dolacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet eder.

Kahve falında başkasını askere giderken gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında askere giderken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında eşini askere giderken görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, maddi güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini askere giderken görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızı askere giderken görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir