AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi giderken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi giderken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi giderken görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi giderken gördüyseniz:

  • Zarif bir şekilde sormanız durumunda aradığınız yardımı veya desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi giderken görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi giderken görmek kazancın düşeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında hacca giderken ölmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek bol kazanç getireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Kahve falında kendini camiye giderken görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve giderken kaybolmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir