AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iyi halin geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını askere giderken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini askere giderken görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını askere giderken görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında eşini askere giderken görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek kısmet alacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir