AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, işlerini tek başına yöneteceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşınla görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek mutluluğunu çoğaltacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işarettir.

Kahve falında eski arkadaşı sevgili olarak görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayırlı haberlere işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak geçim derdine gireceğine, kazancı arttıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir