AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak

Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak

Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hastalıktan şifa bulmaya, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak şansının açılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye telefon etmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir