AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, saygınlık göreceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir