Kahve falında eski sevgiliye telefon etmek

Kahve falında eski sevgiliye telefon etmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye telefon etmek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon almak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, akıllı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir