AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden mektup almak

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında eski eşten mektup almak çok büyük üzüntü yaşayacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski mektup görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir