AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak hayallerinin yıkılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşten mektup almak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında eski mektup görmek aile saadetinin de artacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir