AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden mektup geldiğini görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, takdir edileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak ihtiyaçlarını giderebileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek dara düşeceğine, bilincin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir