AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe gülümsemek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek insanlardan uzaklaşılacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında birine gülümsemek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulur.

Kahve falında düşmana gülümsemek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birbirine gülümsemek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe gülümsemek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir