AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana gülümsemek

Kahve falında düşmana gülümsemek

Kahve falında düşmana gülümsemek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında düşmana gülümsemek gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Kahve falında düşmana gülümsemek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe gülümsemek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe gülümsemek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birbirine gülümsemek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birine gülümsemek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir