AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine gülümsemek

Kahve falında birine gülümsemek

Kahve falında birine gülümsemek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Kahve falında birine gülümsemek gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Kahve falında bir erkeğe gülümsemek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birine gülümsemek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe gülümsemek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında birbirine gülümsemek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında düşmana gülümsemek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir