AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı gülümsemek

Kahve falında karşılıklı gülümsemek

Kahve falında karşılıklı gülümsemek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, variyet sahibi olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında erkeğe gülümsemek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe gülümsemek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek hayır getirecek bir yola girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine gülümsemek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana gülümsemek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine gülümsemek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek akıllı adımlar atacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir