AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine gülümsemek

Kahve falında sevdiğine gülümsemek

Kahve falında sevdiğine gülümsemek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında birbirine gülümsemek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe gülümsemek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmana gülümsemek yaşananları unutturacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birine gülümsemek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğe gülümsemek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir