AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye altın takmak

Kahve falında eski sevgiliye altın takmak

Kahve falında eski sevgiliye altın takmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye altın takmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında eski sevgiliye altın takmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski altın yüzük takmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden altın almak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski yüzüğünü takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski yüzük takmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir