AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşiyle yatmak

Kahve falında eski eşiyle yatmak

Kahve falında eski eşiyle yatmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşiyle yatmak gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eski eşiyle yatmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşle yatmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş eşle yatmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş eşiyle yatmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında eşle yatmak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin dizine yatmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak her anlamda feraha kavuşacağına, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir