AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski sevgilisiyle görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kötü günlerin biteceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arabasına binmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski erkek sevgilini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yemek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir